Hovby Camping - Power Big Meet 2019

Hovby flygplats är vackert beläget mitt på den s.k. Skaraborgsslätten omgärdad av både skogs- & åkermark. Campingen är i huvudsak avsedd för alla de som värdesätter korta avstånd och social gemenskap med de likasinnade som kommer att finnas på samma campingområde. Här kan man tryggt landa efter sin bilfärd till Lidköping och Skaraborg innan man efter eventet åter vänder hem. Både in & utfart till camping sker via väg ”184” alltså mellan Skara & Lidköping, Tyvärr bara högersväng.

Den tillfälliga campingen blir Sveriges största camping med sina 1 500 platser för över 6 000 personer. Vilket kan växlas upp ytterligare om sådana behov uppstår. En så stor camping ställer naturligtvis krav på både på en hög servicegrad så väl som utbyggda sanitära faciliteter.

Öppettider:
Campingen öppnar tisdagen 2:e Juli 2019 och stänger sändagen 7:e Juli 2019.
Campingreceptionens öppettider 07.00 - 24.00 (ring innan vid senare incheckning).
tel.nr. 072 - 190 16 79

Faciliteter:
Camping är provisoriskt uppbyggd endast för detta event och är försedd med endast portabla toaletter, duschvagnar samt tvätt/diskställ. 
I centrum av själva campingen ställs därför ett eller två provisoriska serviceområden ut med duschar, urinoarer, portabla toaletter, diskstationer och grillplatser.

Storlek & pris campingplatser:
Samtliga campingplatser är 8 x 8 meter (64 m2).
Vi tar emot mc + tält, bil + tält, bil + husvagn, husbil samt buss.
Platserna bokas för minimumpris (samma som för fyra nätter), Tisdag-Lördag, med möjlighet att köpa till extradygn. Priset för två, tre eller fyra nätter är 1700 kronor medan ett extradygn kostar 250 kronor. Vi kommer dessutom att ha ett begränsat antal platser med el. Dessa kostar 2300 kronor (Tis-Lör) och 300 kronor/extradygn. 

Bokningsvillkor:
Bokningar kan avbokas utan kostnad fram till 31 dygn före ankomst. Vid avbokning 30-0 dygn före ankomst utgår ingen återbetalning. 

Servering/Mat:
Det byggs upp ett restaurang/livsmedelstält som erbjuder både livsmedel, färdiga smörgåsar samt grill/pizzamenyer.

Grillplatser finns tillgängliga.

Övrigt:
På området så kommer också ett stort antal campingvärdar att finnas ute bland gästerna för att hjälpa dessa tillrätta inte minst då detta är första året med Power Big Meet i Lidköping. Här kommer det också att finnas turistinformation om Skaraborg i allmänhet och Lidköping i synnerhet.

Varmt Välkomna till Camping Hovby, Power Big Meet och Lidköping!